Tweedehands

Stiga Multiclip PRO accumaaier

De STIGA Multiclip Pro 50 SX DAE is een performante, milieuvriendelijke en stille accumaaier voor regelmatig onderhoud van een tuin tot 1100 m2.
De twee krachtige 48V Li-Ion accu's uit het 500 Series batterijsysteem werken synchroon en verdelen de energie gelijkmatig voor een langere werktijd zonder te hoeven stoppen om van accu te wisselen
Speciaal ontworpen voor mulching: het gepatenteerde Multiclip mes verhakselt het gras extra fijn en verdeelt het over het gazon, waar het verteert en dient als natuurlijke bemesting. Bovendien bespaart u tot 30% tijd omdat u niet meer hoeft te stoppen om een opvangbak leeg te maken.
Deze grasmaaier met wielaandrijving is uitgerust met een snelheidsregelaar en een 1.54” LCD scherm op de duwhendel. Daarop ziet u het batterijniveau, de snelheid en de status van de ECO-modus.
De gecentraliseerde maaihoogte stelt u in een van de vijf standen in tussen 30 en 65 mm. Het anti-vibratiesysteem beperkt de trillingen in de armen en handen voor minder vermoeiend en langer werken in alle comfort. De ergonomische Pro-duwhendel met soft grip handgreep kan zijdelings versteld worden om op moeilijk bereikbare plaatsen te maaien, ook langs muren, heggen en andere obstakels in de tuin.

De batterijen en SNELLADER zijn inbegrepen en compatibel met alle accumachines uit het STIGA 500 Series batterijsysteem.

Demo toestel die enkele uren gemaaid heeft op een beurs. Niet van nieuw te onderscheiden.
Komt met de optionele snellader.

Normale prijs machine: €1099 incl. btw
Normale prijs snellader: €99 incl. btw
Nu alles samen voor €850 incl. btw

Gullegemstraat 185

8560 Wevelgem

0486/ 06 85 20 (na 18 uur)

info@soubrymachinery.be

www.soubrymachinery.be

Soubry Machinery Copyright @ All Rights Reserved 2020